🚚 Gratis Verzending NL & BE. Voor 23:50 Besteld = Morgen in Huis.

Hoe kun je zelf tandsteen verwijderen en voorkomen?

Tandsteen wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verwijderen of beter nog, voorkomen. Een goede mondverzorging is daarvoor van essentieel belang. Daarvoor heb je meer gespecialiseerde producten nodig dan alleen een tandenborstel en tandpasta. Gebruik je de juiste middelen, dan is een bezoekje aan de mondhygiënist niet altijd noodzakelijk. Dit bespaart je aanzienlijk in de kosten. In het assortiment van GlorySmile vind je tal van mondverzorgingsproducten die je helpen bij het voorkomen én verwijderen van tandsteen.

Voorbeelden daarvan zijn de sonische elektrische tandenborstel van GlorySmile. Deze maakt je tanden niet alleen schoner, maar ook nog eens witter door de speciale whitening functie. Ook GlorySmile activated charcoal mondwater draagt bij aan de voorkoming van tandplak én tandsteen. Zelf tandsteen verwijderen kun je ook doen door je tanden te polijsten met een daarvoor bestemd elektrisch apparaat. Wil je liever geen forse rekening van de tandarts of mondhygiënist ontvangen? Wij vertellen je graag hoe je zelf tandsteen kunt voorkomen en verwijderen.

 

Inhoud artikel

1. Tips voor het zelf verwijderen en voorkomen van tandsteen

2. Tandsteen verwijderen bij de mondhygiënist of thuis: wat zijn de kosten?

3. Vragen over het voorkomen en zelf verwijderen van tandsteen

 

1. Tips voor het zelf verwijderen en voorkomen van tandsteen

Als je jouw mond goed schoon houdt, dan hoef je niet na te denken over het zelf verwijderen van tandsteen. Als er zich geen tandplak kan vormen op jouw tanden, dan is de vorming van tandsteen ook vrijwel nihil. Om tandsteen te voorkomen moet je wel de juiste producten gebruiken. Want een tandenborstel komt niet altijd op alle plekjes. Met de onderstaande tips verbeter je niet alleen jouw mondhygiëne, maar voorkom je ook de vorming van tandplak en tandsteen.

Gebruik de sonische elektrische tandenborstel van GlorySmile

Elektrische tandenborstel

GlorySmile heeft een unieke elektrische tandenborstel ontwikkelt die meer doet dan alleen het schoonhouden van je tanden. Het apparaat heeft maar liefst 3 functies en meer dan 31.000 bewegingen per minuut. Door de ingebouwde timer geef je elke tand de aandacht die het nodig heeft. De clean modus gebruik je voor het dagelijks reinigen van je tanden. Hiermee wordt overtollig tandplak effectief verwijderd waardoor je tandsteen voorkomt. De White + stand gebruik je om je tanden licht te polijsten. Dit maakt ze niet alleen witter, maar verwijderd ook tandsteen. Als laatste houd je jouw tandvlees gezond met de massage modus.

Charcoal mondwater met antibacteriële werking

Tanden mondwater

Tandplak wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door bacteriën in de mond. Op den duur tast het niet alleen het gebit aan, maar zorgt het ook voor de vorming van tandsteen. Door dagelijks te spoelen met activated charcoal mondwater van GlorySmile kun je tandsteen voorkomen, wordt de mond hygiënisch gereinigd en worden de tanden witter. Ons mondwater is vrij van conserveringsmiddelen en alcohol. Het bevat uitsluitend bewezen ingrediënten die de vorming van tandplak, en dus ook tandsteen, tegenaan. Zelf tandsteen verwijderen is na het gebruik van GlorySmile Black mondwater dus niet meer nodig.

Coconut Oil Pulling op basis van biologische kokosolie

Organic oil pulling

De vorming van tandplak betekent dat je tandsteen vaker zult gaan moeten verwijderen. Wil je tandsteen én mondproblemen het liefst voorkomen? Gebruik dan Coconut Oil Pulling van GlorySmile. Dit is een product dat bestaat uit 100% natuurlijk ingrediënten op basis van kokosolie. Het reinigt de mond optimaal en geeft tandplak geen kans. Daarnaast is deze olie ook een aanrader als je zelf je tanden wilt bleken of vieze mondgeurtjes wilt voorkomen.

2. Tandsteen verwijderen bij de mondhygiënist of thuis: wat zijn de kosten?

Je zult er niet raar van opkijken dat het laten verwijderen van tandsteen door de mondhygiënist of tandarts behoorlijk prijzig is. Misschien heb je al wat onderzoek gedaan en ben je zelf al tot de conclusie gekomen dat het verwijderen van tandsteen duur is. Gemiddeld ben je al snel € 80,00 tot € 100,00 euro kwijt voor één behandeling. Dat terwijl je tandsteen zelf heel eenvoudig kunt verwijderen en voorkomen voor een fractie van de prijs. Gebruik je de producten van GlorySmile? Dan kun je voor minder dan de helft van het geld genieten van een uitstekende mondhygiëne. Elke dag weer!

3. Vragen over het voorkomen en zelf verwijderen van tandsteen

Heb je nog vragen over het voorkomen van tandsteen met de 100% natuurlijke producten van GlorySmile? Dat begrijpen we als geen ander. We hebben de meest gestelde vragen over tandsteen verwijderen dan ook voor je op een rij gezet.

Ik heb veel last van tandplak. Is dit hetzelfde als tandsteen?

Nee, tandplak is wat anders. Maar, tandplak kan wel veranderen in tandsteen. Tandplak is een laagje bacteriën en mineralen dat zich op je tanden afzet. Als je dit niet regelmatig verwijderd, dan wordt het hard en verandert de plak in tandsteen. Tandsteen vergeeld snel en nestelt zich in veel gevallen dichtbij het tandvlees. Dat is ook de reden waarom mensen met veel tandsteen sneller last hebben van ontstoken tandvlees.

Ik heb mijn tandsteen laten verwijderen. Hoe voorkom in de vorming van nieuw tandsteen?

Als je al bij de tandarts bent geweest, dan is het zaak om de hygiëne van je mond goed bij te houden. Zo voorkom je dat je straks weer een dure uitgave moet doen om nieuw tandsteen te laten verwijderen. Dit kun je namelijk eenvoudig zelf door gebruik te maken van de effectieve producten van GlorySmile. Bijvoorbeeld van onze sonische elektrische tandenborstel in combinatie met charcoal mondwater, poeder én tandpasta. Daarmee kun je niet alleen zelf tandsteen verwijderen en voorkomen, maar krijg je ook prachtige witte tanden.

Is tandsteen voorkomen goedkoper dan verwijderen?

Ja dat is zeker goedkoper. Helemaal in vergelijking met tandsteen laten verwijderen door de mondhygiënist. Door goede preventieve maatregelen te nemen op het gebied van mondverzorging, kun je zelf de vorming van tandsteen voorkomen. In de webshop van GlorySmile vind je tal van 100% natuurlijke producten die je daarbij kunnen helpen. Je bestelt ze eenvoudig en veilig online. Doe je dat vandaag nog? Dan kun je morgen al starten met het zelf verwijderen en voorkomen van tandsteen.


Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Sale

Unavailable

Sold Out