🚚 Gratis Verzending NL & BE. Voor 23:50 Besteld = Morgen in Huis.

Tanden bleken thuis of tanden bleken bij de tandarts?

Misschien heb je er vast wel eens nagedacht over het witter maken van je tanden. Met deze gedachte zul jij jezelf ook twee dingen hebben afgevraagd. Wil je thuis je tanden bleken of wil jij je tanden laten bleken door de tandarts? En wat is eigenlijk de meest verstandige keuze? 
De tandarts lijkt de meest voor de hand liggende keuze, maar feitelijk gezien vergt dit wat uitleg. We hebben daarom de voor én nadelen van beide methoden voor je op een rij gezet. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze als jij je tanden witter wilt maken. Of je dat nu thuis wilt doen, of liever aan een tandarts overlaat.

Je tanden bleken bij de tandarts. Dit is wat je moet weten

De keuze tussen thuis je tanden bleken of bij de tandarts kan behoorlijk lastig zijn. Hoewel we er vanuit mogen gaan dat een tandarts een professional is op zijn of haar gebied, hoeft dit niet altijd het beste resultaat te geven. Sterker nog, als jij je tanden witter laat maken door de tandarts moet je rekening houden met een aantal nadelen. 
Het eerste waar je wellicht aan denkt bij het professioneel bleken van je tanden, is in veel gevallen het kostenplaatje. Je tanden laten bleken bij de tandarts is namelijk een behoorlijke investering. Hoewel dit per kliniek verschilt, moet je toch al snel rekening houden met een prijs tussen de 300,00 en 500,00 euro. Dit is direct de reden waarom er maar weinig mensen zijn die hun tanden laten bleken bij de tandartspraktijk.

 

De voor en nadelen van je tanden laten bleken door een tandarts:

  • behandeling door een professional

  • dure investering zonder garantie op witte tanden

  • hoog percentage peroxide waardoor de behandeling pijnlijk is

  • diy whitening kit voor een te hoge prijs

Daarnaast mag een tandarts een hoog percentage aan peroxide gebruiken voor het witter maken van je tanden. Dit tast niet alleen het tandglazuur aan, maar is ook nog eens nadelig voor je mondgezondheid. Een bleeksessie met peroxide is daarnaast ook nog eens behoorlijk pijnlijk. 

Daarnaast kan er geen garantie op wittere tanden worden gegeven. Deze professionals bieden tevens nog een tweede optie aan als je jouw tanden wilt laten bleken bij de tandarts. Deze bestaat uit een whitening kit waarmee je thuis je tanden kunt bleken. Deze set is uiteraard goedkoper dan een behandeling in de praktijk, maar nog steeds behoorlijk prijzig.


De voordelen van tanden bleken thuis

Thuis je tanden bleken heeft ook zo zijn voor en nadelen. Een nadeel kan zijn dat je op zoek moet gaan naar een whitening product zonder fluoride en peroxide. Als je thuis je tanden wilt bleken, wil je dit uiteraard wel op een veilige manier kunnen doen. Als je het juiste bleekmiddel gevonden hebt, kun je gaan profiteren van de voordelen. Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer en hoe vaak jij je tanden wilt bleken. 

Lekker vanuit je eigen vertrouwde omgeving dus. Daarnaast speelt ook het kostenplaatje natuurlijk een rol. Je tanden thuis bleken geeft je namelijk een behoorlijk financieel voordeel. Zo betaal je slechts een fractie van de kosten ten opzichte van een professionele behandeling door een tandarts. Maar wat is een veilig én effectief product als je thuis je tanden wilt bleken?


Thuis je tanden bleken met de GlorySmile tandenbleekset

GlorySmile komt met innovatieve producten om thuis je tanden witter mee te kunnen maken. Zowel de charcoal tandpasta als de poeder zijn vrij van chemische bestanddelen en fluoride. Daarnaast is de formule 100% veilig en natuurlijk. Anders dan een bleekbehandeling bij de tandarts, geeft GlorySmile wel de garantie én het resultaat dat je graag zou willen. Dit zijn de voordelen:

  • dezelfde professionele resultaten als bij de tandarts

  • 100% natuurlijke ingrediënten

  • vrij van fluoride en peroxide daardoor geen risico op complicaties

  • betaalbaar en goedkoop

  • verbeterde formule

  • niet goed geld terug garantie

GlorySmile staat wereldwijd bekend om haar uitstekende oplossingen op het gebied van mondgezondheid en wittere tanden. De formule is daarnaast veilig en kan tevens gebruikt worden als je hinder ondervindt van gevoelige tanden. Daarbij maakt het niet uit of je thuis je tanden wilt bleken met de GlorySmile charcoal tandpasta of bleekpoeder. Conclusie? Tanden bleken thuis geeft je de garantie die je nodig hebt én een verbluffend witte glimlach.


Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Sale

Unavailable

Sold Out