🚚 Gratis Verzending NL & BE. Voor 23:50 Besteld = Morgen in Huis.

Tanden laten bleken bij de tandarts of thuis: wat is het verschil in prijs én resultaat?

Tanden bleken thuis vs bij je tandarts

Natuurlijk wil je stralend witte tanden, maar niet ten koste van alles. Zeker als het aankomt op de prijs die je betaald. Je tanden witter laten maken of bleken bij de tandarts, kost je al snel een klein fortuin. Uiteraard kun je hiervoor sparen. Maar wat als we je vertellen dat thuis je tanden bleken vele malen goedkoper is dan bij de tandarts, terwijl het resultaat hetzelfde is?

Bij de bleekkliniek of de tandarts gebruiken ze namelijk dezelfde producten. De factuur van de tandarts of kliniek is hoger omdat je uiteraard ook betaald voor het uitvoeren van de behandeling. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het bleken van je tanden. Welke GlorySmile producten je daarvoor het beste kunt gebruiken en wat het prijsverschil is tussen tanden witter laten maken door de tandarts of thuis.

 Inhoud artikel

1. Tandartstarieven voor het bleken van je tanden 

2. Wat kost het als je zelf je tanden witter wilt maken? 

3. Verschillende mogelijkheden en prijzen van tanden bleken

4. Wat maakt de producten van GlorySmile zo uniek? 

5. Veelgestelde vragen


1. Tandartstarieven voor het bleken van je tanden

Als je jouw tanden witter wilt laten maken door de tandarts of een gespecialiseerde kliniek, dan moet je rekening houden met een behoorlijk prijskaartje. Natuurlijk kunnen de kosten voor het bleken van je tanden per kliniek wat verschillen, maar één behandeling komt al snel neer op € 100,00 tot € 400,00 euro. Hoe de factuur van de tandarts of kliniek is opgebouwd? Je betaalt niet alleen de behandeling zelf, maar ook het uurtarief van de tandarts, de apparatuur die wordt gebruikt en de huur van het pand. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het laten bleken van tanden niet wordt vergoed door de zorgverzekering. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de gehele factuur.

2. Wat kost het als je zelf je tanden witter wilt maken?

De prijs die je betaalt voor het zelf bleken van je tanden staat in schril contrast met wat je betaald in de kliniek of bij de tandarts. Met de producten van GlorySmile kun je jouw tanden goedkoop bleken en witter maken. En nog veel belangrijker, dit doe je ook nog eens heel veilig. De charcoal producten van GlorySmile zijn namelijk volledig biologisch en natuurlijk. Dat betekent dat het bleken van je tanden niet schadelijk is. Sterker nog, je kunt naast wittere tanden ook rekenen op gezonder tandvlees. Met charcoal poeder, mondwater of whitening strips kun je thuis je tanden bleken op een goedkope én 100% veilige manier.

3. Verschillende mogelijkheden en prijzen van tanden bleken

We hebben je al verteld dat het laten bleken van je tanden bij een kliniek of een tandarts vele malen duurder is dan wanneer je dit thuis doet. Zo heb je met de whitening producten van GlorySmile al wittere tanden voor circa € 150,00 per jaar. Uiteraard kun je jouw tanden dan dagelijks op een veilige manier bleken met bijvoorbeeld tandpasta of een whitening set. Jouw tanden worden wel 3-10 tinten witter zonder dat je vervelende bijwerkingen ervaart.

Bij de tandarts moet je rekenen op een bedrag van circa € 900,00 per jaar. De tandarts gebruikt voor het bleken van je tanden producten die een behoorlijk percentage aan peroxide bevatten. Dit kan oplopen tot wel 7%. Je kunt rekenen op tanden die 4-7 schakeringen lichter worden maar daarop wordt geen garantie gegeven. Bij de tandarts kun je ook kiezen voor facings. Dat is een peperdure oplossing waarbij er een nieuwe laag wordt aangebracht over de bestaande tanden. Deze worden wel eerst “opgeschuurd” waardoor je last kunt krijgen van gevoeligheid. De kleur bepaal je zelf. Dat mag ook wel, want facings kosten doorgaans zo’n € 8.000 tot € 10.000 euro, afhankelijk van je wensen.

Bij de kliniek of salon betaal je wat minder, maar ben je alsnog circa € 500,00 per jaar kwijt als je jouw tanden witter wilt laten maken. Omdat een kliniek werkt met verschillende producten, is het percentage periode niet altijd te achterhalen. Je kunt dus last krijgen van bijwerkingen zoals gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees. Als je jouw tanden laat bleken in een kliniek, dan kunnen ze tot 5 tinten lichter worden.

4. Wat maakt de producten van GlorySmile zo uniek?

Nu je weet dat het veel voordeliger is om zelf je tanden witter te maken, leggen we je graag uit waarom je dat met de producten van GlorySmile zou moeten doen. In de eerst plaats doe je dit natuurlijk omdat thuis je tanden bleken veel goedkoper is dan dat je dit door een tandarts of kliniek zou laten doen. Maar, ook veiligheid speelt een belangrijke rol. Het gaat immers wel om jouw tanden.

De whitening producten van GlorySmile, zoals bijvoorbeeld de charcoal poeder, zijn biologisch getest en voldoen aan de strengste richtlijnen. Het actieve houtskool poeder wordt verkregen uit 100% biologisch geteelde kokosnoten. Daarnaast bevat dit product ook biologische munt, calciumcarbonaat én bentoniet klei. Door je tanden hiermee te poetsen worden ze licht gepolijst. Kleine vlekjes en onzuiverheden verdwijnen waardoor de witte kleur van je tanden tevoorschijn komt. Het houtskool poeder van GlorySmile bevat geen agressieve stoffen of chemische toevoegingen. Je hebt dus geen last van bijwerkingen.

Ook de tandpasta van GlorySmile heeft blekende eigenschappen. Je kunt daarmee je tanden dus op elk moment van de dag witter maken. Daarnaast verwijderd het ook schadelijke tandplak waardoor je tanden altijd goed gereinigd zijn. Ook de tandpasta voor wittere tanden is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten zoals bamboe houtskool, sodium-zout, sorbitol en een natuurlijk aroma verkregen uit biologische munt.

Wist je dat whitening producten van andere aanbieders veel schadelijke stoffen bevatten? GlorySmile biedt als enige op de markt 100% natuurlijke bleekproducten voor prachtige witte tanden. We garanderen ook nog eens een zichtbaar resultaat binnen 3 dagen!

5. Veelgestelde vragen over tanden bleken met GlorySmile

Kan ik mijn tanden veilig witter maken met GlorySmile?

Ja zeker! Onze producten zijn 100% biologisch en natuurlijk. Je kunt onze actieve houtskool poeder en tandpasta dus dagelijks gebruiken.

Welke producten heeft GlorySmile nog meer voor tanden bleken thuis?

Bij GlorySmile kun je een keuze maken uit diverse producten waarmee je jouw tanden thuis op een goedkope en veilige manier kunt bleken. We hebben een charcoal tandpasta, poeder én mondwater. Heb je al kennis gemaakt met onze whitenings stripstandenbleekset of elektrische tandenborstel je tanden extra wit maakt?


Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Sale

Unavailable

Sold Out