🚚 Gratis Verzending NL & BE. Voor 23:50 Besteld = Morgen in Huis.

Witte tanden thuis? Beste producten voor tanden bleken

Je tanden witter maken kun je thuis op een aantal manieren doen. Vanaf nu kun je dus zelf je tanden bleken zonder dat je daarvoor een dure behandeling voor hoeft te ondergaan. Maar wat zijn de beste producten als je thuis je tanden wilt bleken? En hoe moet je charcoal poeder gebruiken voor een oogverblindend resultaat? We hebben de beste producten voor tanden bleken thuis voor je op een rij gezet.

Thuis tanden witter maken met veilige en goede producten

Als je wilt beschikken over mond vol witte tanden, is dagelijks poetsen vaak niet voldoende. Weliswaar worden de meeste etensresten en aanslag verwijderd.Toch blijven er ook nadat jij je tanden hebt gepoetst restjes chemicaliën achter in je mond. Juist deze resten zorgen voor vergeelde of verkleurde tanden. Ook bepaalde dranken en etenswaar veroorzaken een verkleuring van de tanden.


Hierbij kun je denken aan koffie, thee en rode wijn. Ook roken maakt de tanden geler. Natuurlijk wil je dit voorkomen. Mooie witte tanden geven je namelijk een frisse en gezonde uitstraling. Maar wat zijn de beste producten als jij je tanden wilt bleken thuis? In principe zijn er 3 goede opties als je thuis je tanden witter wilt maken. Deze producten zijn 100% natuurlijk en bewezen effectief. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel makkelijk in gebruik. We hebben de 3 beste producten om thuis je tanden te bleken voor je geselecteerd.

1. 100% natuurlijk charcoal poeder en tandpasta

Als je graag je tanden wilt bleken thuis, heb je vast wel eens gehoord van charcoal poeder. Dit poeder is bewezen effectief als jij je tanden witter wilt maken. Het product is 100% natuurlijk. Dat wil zeggen dat er geen schadelijke chemicaliën zijn toegevoegd aan het product. Je bleekt je tanden dus zelf met een actief houtskool uit de kokosbast. Dit bestanddeel heeft een zuiverende eigenschap. De bacteriën die in je mond voor een gelige kleur zorgen op je tanden, worden dus als het ware gevangen door de poeder.

Charcoal Poeder Tandpasta Voor Witte Tanden

In combinatie met natuurlijk polijsten zorgt charcoal poeder voor witte tanden in een handomdraai. Je ziet al na één poetsbeurt resultaat. Elke keer dat je het poeder gebruikt worden je tanden witten. Binnen een tijdsbestek van 14 dagen beschik je over prachtig witte tanden. Charcoal poeder breng je eenvoudig aan op je tanden. Dit doe je het beste met de bamboe tandenborstel die meegeleverd wordt met het Glorysmile starterspakket voor tandenbleken. Je maakt de borstel nat en doopt deze in de poeder. Een kleine hoeveelheid is voldoende. Vervolgens poets je je tanden zoals gebruikelijk.

 

Voor het beste resultaat spoel je de mond goed na met water. Zo verwijder je kleine restjes houtskool. Je voelt direct dat je tanden schoner aanvoelen én ziet dat ze witter zijn. Als je tanden bleken thuis liever met een pasta doet, kun je gebruik maken van charcoal tandpasta. De actieve stof in het product is hetzelfde en 100% natuurlijk en veilig. Charcoal tandpasta is een puur product zonder toegevoegde fluoride. Je ervaart een heerlijk frisse muntsmaak en prachtig witte tanden.

2. Tanden witter maken met Glorysmile tandenbleekset

Je tanden witter maken kun je thuis ook zelf doen met de tandenbleekset van Glorysmile. Deze set geeft je de mogelijkheid om thuis op professionele wijze je tanden te bleken. Dit bevat namelijk dezelfde techniek als een behandeling bij een kliniek of tandarts. Je tanden witter maken gebeurt met deze set aan de hand van blauw LED-licht en bleekgel. Deze actieve gel verwijderd onzuiverheden en vlekken op je tanden.


Het speciale blauwe licht zorgt ervoor dat je tanden over 6 behandelingen wel tot 8 tinten lichter worden. De tandenbleekset is veilig en eenvoudig in gebruik. De meegeleverde gel plaats je in het voorgevormde siliconen bleekbitje dat over je tanden heen valt. Het mondstuk van de lamp hou je vervolgens gedurende 10 minuten in je mond. De effectieve ingrediënten van de bleekgel en het blauwe licht doen direct hun werk. Al na één behandeling zijn jouw tanden zichtbaar witter.

Tanden Bleken met Tandenbleekset

 

Bij de Glorysmile tandenbleekset ontvang je tevens een handige kleurenkaart waardoor je het bleekproces van je tanden makkelijk bijhoudt. Uiteraard bevat de set ook een duidelijke handleiding. Deze set om je tanden thuis witter te maken kun je overal gebruiken. Door de compacte omvang neem je de tandenbleekset dus ook makkelijk met je mee op vakantie. Zo kun je op een eenvoudige, snelle en veilige manier je tanden bleken thuis.

3. Glorysmile 3D whitening strips voor witte tanden

Met deze 3D whitening strips van Glorysmile kun je thuis je tanden bleken en deze tot wel 7 tinten laten oplichten. Deze behandeling heeft hetzelfde effect als de alom bekende Crest Whitening Strips. Dit product is dan ook niet voor niets dé nieuwe innovatie op het gebied van tanden bleken thuis. De strips zijn voorzien van een vernieuwde technologie waardoor ze nog beter aan de tanden hechten. Daardoor worden de tanden nog intensiever gebleekt waardoor je binnen 2 weken al kunt genieten van een wit gebit. Ook bevorderen deze 3D tanden bleken strips de hygiëne in de mond en worden vuilresten en aanslag verwijderd.

 

De strips zijn veilig in gebruik, veroorzaken geen schade of gevoeligheid en zijn daarbij vrij van peroxide. Als je jouw tanden witter wilt maken met deze Glorysmile tandenbleek strips, reinig je de mond eerst door vuilresten te verwijderen. Dit kun je doen door je mond te spoelen met water of deze zonder tandpasta te poetsen. Daarna maak je de tanden zorgvuldig droog met een schone doek. Zo hechten de whitening strips beter aan het gebit.

 Beste Crest Alternatieve Whitening Strips

Vervolgens plak je de korte strip op je ondertanden en de lange strip over je boventanden. Zorg er daarbij voor dat de actieve bleekgel het tandoppervlak goed raakt en dat de strip aansluit op het tandvlees. Na slechts een half uur verwijder je de 3D whitening strip en spoel je de mond met wat water. Nadat je de strips 3 dagen hebt gebruikt zie je direct dat je tanden witter zijn. Deze behandeling voor tanden bleken thuis kun je net zo vaak herhalen tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.


Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Sale

Unavailable

Sold Out