🚚 Vandaag besteld, morgen in huis! Gratis Verzending naar NL & BE "vanaf €18"

CHARCOAL?

De actieve houtskool is afkomstig uit de bast van kokosnoten. De bestanddelen in de kool trekken onzuiverheden aan en polijsten je tanden op een natuurlijke wijze. Met het poeder verwijder je op een veilige manier de gelige kleur en krijg je weer prachtige, witte tanden. Binnen twee weken heb jij weer een stralende glimlach!
Activated Organic Charcoal bevat geen agressieve of schadelijke stoffen. Dit pure product is opgebouwd uit 100% biologische ingrediënten. Als het poeder in aanraking komt met water kan het wat samenklonteren en krijgt het een donkergrijze tot zwarte kleur. Dit is een normale, organische reactie.
INGREDIËNTEN:
Activated Organic Charcoal is opgebouwd uit de volgende ingrediënten: Actieve houtskool uit de kokosbast, bentoniet klei, calciumcarbonaat, munt
 

CHARCOAL TANDPASTA

Wie wil er nou geen mooie, witte tanden? Dat kan met Charcoal tandpasta! Deze tandpasta verwijdert snel en effectief tandplak, bleekt je tanden en geeft ook nog eens een fris gevoel. Charcoal blekende tandpasta is een biologisch product met zwarte houtskool en andere organische stoffen. De tandpasta bevat geen fluoride of andere chemische stoffen. Met dit product voorzie je jouw tanden van een natuurlijke, reinigende behandeling.
INGREDIËNTEN:
Charcoal blekende tandpasta bevat de volgende natuurlijke ingrediënten: Actieve bamboe houtskool, sorbitol, water, sodium lauryl sulfoacetaat, cellullose gom, natuurlijke aroma’s, sodiumzout

CHARCOAL BLEEK STRIPS

Charcoal Whitestrips, Crest

We hebben de natuurlijke witkracht van kokosolie en actieve kool gecombineerd en toegediend met onze unieke witheidsformule voor een snel en pijnloos resultaat. Als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om een Hollywood-celebrity-smile te krijgen, zijn onze nieuwe On The Go-whiteningstrips de beste keuze.

Ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden, zijn deze bleekstrips doordrenkt met zowel de natuurlijke witkracht van actieve kool en de antibacteriële eigenschappen van kokosolie. Deze twee oude remedies zijn versterkt met een zacht bleekmiddel tot een tanden bleekstrip dat makkelijk en snel te gebruiken is op een natuurlijke manier. Snel, makkelijk, natuurlijk, het beste van alles.

Het resultaat is het creëren van de beste beschikbare strips voor het bleken van tanden, zodat u uw glimlach kunt opfleuren met de natuurlijke kracht van actieve kool en kokosolie.

INGREDIËNTEN:
Coconut oil, Coconut Activated Carbon, Aqua Sodium Bicarbonate, Propylene Glycol, PVP Carbomer, Trithanolamine, Carboxymethyl, Glycerol, Menthol.
Sale

Unavailable

Sold Out