Shopping Cart

🚚 Gratis Verzending NL & BE. Voor 23:50 Besteld = Morgen in Huis.

Tanden Bleken Met GlorySmile Activated Charcoal

Actieve kool is tegenwoordig een populair onderwerp. Het is moeilijk om op sociale media te zitten zonder ook maar een post te zien over een product waar actieve kool in zit. Een van de dingen waar men het voor gebruikt is voor het tanden bleken. Witte tanden zijn nu eenmaal super prettig om te hebben. Want zeg nou zelf, wie wilt er niet een prachtig stralende glimlach op zijn gezicht hebben? Dit is dan ook precies de reden waarom de producten van Glorysmile uitstekend zijn voor het tanden bleken. Hoe werkt het en hoe kan je het gebruiken? Dat zullen we je vandaag eens laten zien.

TANDEN BLEKEN MET ACTIEVE KOOL

Actieve kool is een zeer absorberende stof. Het verwijdert giftige stoffen wanneer ze zich aan het oppervlak van de houtskool hechten. Het wordt niet geabsorbeerd door het lichaam, maar gaat door het GI-systeem, dus chemicaliën en giftige stoffen binden zich eraan. Deze gaan vervolgens door het lichaam en worden door het spijsverteringsstelsel uitgestoten. In de jaren 1800 namen twee mannen dodelijke doses gif (inclusief arsenicum) en overleefden ze zonder enige gevolgen. Hun geheim: ze slikten grote hoeveelheden actief koolpoeder. Actieve kool is zeer effectief in het binden aan giftige stoffen uit huishoudelijke chemicaliën, ingenomen geneesmiddelen en andere chemicaliën uit het lichaam, vooral wanneer deze binnen 30 minuten na inname worden ingenomen.

Dus, allemaal leuk en aardig, maar werkt het echt om tanden te bleken en om witte tanden te krijgen? Het heeft hetzelfde effect als wanneer het wordt ingenomen: het trekt giftige stoffen uit de mond en verwijdert vlekken. Op je tanden zit een hele hoop vuil. Dit vuil komt er van al het eten en drinken dat je op een dag binnenkrijgt. Normaal tanden poetsen is niet voldoende om al dit vuil weg te halen, er blijft vrijwel altijd wel wat zitten. Dat vuil kan gaan zorgen voor de gele kleur, niet waar je op zit te wachten. Door de reinigende werking van de actieve houtskool zal dit proces echter kunnen worden omgedraaid, het vuil wat er altijd al heeft gezeten zal na enkele keren poetsen geheel verwijderd zijn. Het resultaat: een rij met stralend witte tanden natuurlijk.

HOE GLORYSMILE ACTIVATED CHARCOAL GEBRUIKEN

Het is ontzettend makkelijk om de producten van GlorySmile te gebruiken voor bij het tanden bleken. De eerst stap is om de speciale bamboetandenborstel nat te maken, dit spreekt natuurlijk voor zich. Vervolgens moet je jouw tandenborstel in het potje stoppen en een kleine hoeveelheid poeder opscheppen. Let er op, niet te veel dus! Vervolgens kan je jouw tanden poetsen zoals je dat normaal gesproken ook altijd doet, 2 tot 3 minuten is dus ruim voldoende. Spuug het poeder uit en poets jouw gebit even goed na met voldoende water. Goed spoelen is echt de sleutel tot succes, anders zitten er nog allerlei zwarte restjes op je tanden. Heb je dit gedaan dan ben je klaar om van jouw nieuwe glimlach van witte tanden te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending NL & BE

Vandaag Besteld is Morgen in Huis

Geld Terug Garantie

Eenvoudig 14 dagen retourneren

Gecertificeerd

GlorySmile is FDA & CE gecertificeerd

100% Veilige Betaling

iDeal / Bancontact / Creditcard