Shopping Cart

🚚 Gratis Verzending NL & BE. Voor 23:50 Besteld = Morgen in Huis.

CHARCOAL?

WAT IS COCONUT CHARCOAL?

WEG MET CHEMICHALIËN IN JE MOND!

Er wordt op dit moment steeds meer bekend over schadelijke stoffen in onder andere tandpasta en tandenbleekmiddelen, fluoride één van de meest gebruikte ingrediënten in tandverzorgingsproducten) wordt bijvoorbeeld zelfs gelinkt aan neurologische aandoeningen.

Hierom groeien tandverzorgingsproducten met natuurlijke producten zoals houtskool aan populariteit. Echter zit er ook veel verschil in deze producten en is het dus belangrijk om het verschil te kennen. 

cMomenteel is de meest gebruikte vorm van houtskool in houtskool producten “Activated Charcoal”. Dit bestaat uit een combinatie van palmnoten (vele malen minder kwalitatief) en niet biologische kokosnoten, ook wordt de herkomst van deze ingrediënten niet gecontroleerd.

WAAROM 100 % COCONUT CHARCOAL?

Coconut Charcoal daarentegen is de meest pure vorm van Activated Charcoal. Het wordt gemaakt van 100 % biologisch geteelde kokosnoten. Een poeder dat voor 100 % bestaat uit Coconut Charcoal garandeert je het best mogelijke resultaat, zonder kunstmatige toevoegingen of chemische stoffen.

De poederdeeltjes zjn veel kleiner dan de poederdeeltjes van standaard Activated Charcoal. Hierdoor verwijdert Coconut Charcoal alle onzuiverheden van je tanden, zonder het tandglazuur te beschadigen. Zelfs niet bij langdurig dagelijks gebruik!

De GlorySmile garantie op topkwaliteit

Er zijn al veel producten met Activated Charcoal op de markt te vinden. Toch is GlorySmile Upgraded Witte Tanden het enige met 100% pure Coconut Charcoal van biologisch geteelde kokosnoten.

Andere Activated Charcoal poeders of standaard tandpasta’s zijn gevuld met onzuiverheden en schadelijke chemische stoffen.

Onze Bamboo Charcoal tandpasta geeft het beste resultaat door deze direct te gebruiken na het gebruiken van de Charcoal powder.

Met GlorySmile Upgrade Jij Je Witte Tanden, The All Natural Way

Gratis Verzending NL & BE

Vandaag Besteld is Morgen in Huis

Geld Terug Garantie

Eenvoudig 14 dagen retourneren

Gecertificeerd

GlorySmile is FDA & CE gecertificeerd

100% Veilige Betaling

iDeal / Bancontact / Creditcard